Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romania ar putea reveni la voievodate. Poveste cu cneazul Boc, Blaga Voievod si Varujan Prea Cheltuitorul

ro

07 Jun, 2011 21:49 1841 Marime text

dan_popa.jpgCneazul Boc s-a intalnit miercuri cu Voievodul Blaga Intaiul la Curtea acestuia din urma. La intalnire, la care au mai participat vistiernicul Ialomitianu si Marele Ban Predoiu, au fost discutate problema deficitului vistieriei voievodale, mult peste limitele Maastricht. "Alelei, inalt Voievod Dumneavoastra, cu mare fala si cheltuiala tii fraiele vistieriei. Cu mahnire in glas iti marturisesc marite voievod ca te paste un haircut de toata frumusetea", i-a spus cneazul Boc Voievodului. "Au oare vistiernicul mariei tale nu stie ca risca un infringement?", mai grait-a cneazul Boc, privindu-l pe Ialomitianu, care isi purta straiele cu mare cinste prin sala.

Clipa in care usile s-au dat la o parte, iar marele logofat Vass a intrat, anuntand din usa:"Marite fete domnesti, tocmai am primit un e-mail care confirma inca o data ca am avut dreptate. Deficitul structural a mai scazut, procesul dezinflationist merge in linii normale, iar efectul Balassa Samuelson pare sa isi reduca amplitudinea", zice Logofatul.

Citeste continuarea pe http://hymerion.ro/2011/06/07/romania-ar-putea-reveni-la-voievodate-poveste-cu-cneazul-boc-blaga-voievod-si-varujan-prea-cheltuitorul.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii