Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Haine de la confiscate, împărţite în mare taină pentru săracii Constanţei Pe ce cheltuieşte Mazăre banii lui Sawiris! (galerie foto)

ro

31 Aug, 2011 00:52 4333 Marime text
ajutoare_copii.jpgPrimăria Constanţa va deconta „milostivenia" către SC DOCE 2000 SRL, cu adresa din strada Interioara nr.1 din zona Industrială care comercializează mărfuri confiscate de către ANAF Constanţa.

În urmă cu câteva zile, prietenul primarului Radu Mazăre, afaceristul egiptean Samih Sawiris, a donat copiilor neajutoraţi şi persoanelor bolnave din Constanţa 300.000 de dolari. Din dosarele sociale depuse la Primăria Constanţa, au fost selectaţi 1500 de copii care primesc, în aceste zile, haine şi rechizite pentru şcoală.

Ieri, în prima zi de Ramazan Bayram, 50 de copii musulmani au beneficiat de haine şi rechizite din partea Primăriei. „Cei mici au fost luaţi cu autocarul din faţa geamiei din cartierul Chiliei şi însoţiţi de câte un membru al familiei sau tutore, au fost la magazinul de mărfuri cu preţ redus de pe strada Interioară, unde au avut posibilitatea să probeze şi să-şi aleagă o pereche de încălţăminte, câte ceva de îmbrăcat şi ceva caiete", a declarat, secretarul general al Uniunii Democrate Turce din România, Ervin Ibraim. La acţiunea din cursul de zilei de ieri, a participat şi consilierul local PSD, Ali Nurhan, dar şi preşedintele filialei judeţene a UDTR, Husein Cadâr.

ajutoare_ajutoare_2.jpgAcţiunea de „milostivenie" s-a repetat şi în partea a doua a zilei, de data aceasta cu uşile închise. Ajunşi la faţa locului, reprezentanţii cotidianului ZIUA de Constanţa au fost luaţi la întrebări de angajaţii magazinului de produse confiscate cu privire la scopul şi durata vizitei...

Să înţelegem că am dat peste cap regia ultimei pelicule de succes prin care primarul Radu Mazăre vrea să le arate constănţenilor la propriul post de televiziune cum a cheltuit banii bunului samaritean Sawiris?!

Nu înţelegem de ce atâta secretomanie, mai cu seamă că era vorba despre nişte copii fără posibilităţi, care urmau să primească ajutoare din partea administraţiei locale?!

DOCE 2000 SRL, beneficiarul banilor lui Sawiris

Primăria Constanţa va deconta „milostivenia" către SC DOCE 2000 SRL, cu adresa din strada Interioara nr.1 din zona Industrială care comercializează mărfuri confiscate de către ANAF Constanţa. Pe ce criterii a selectat primăria magazinul unde urma să lase o parte consistentă din banii lui Sawiris, doar edilul Mazăre poate să răspundă, cert este că societatea nu este la prima colaborare cu Primăria, hăinuţele şi rechizitele oferite copiilor din municipiul Constanţa cu ocazia sărbătorilor provenind tot din această zonă.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii