Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paul Brânză "Preşedintele Băsescu mi-a cerut să candidez"

ro

14 Dec, 2010 00:00 2922 Marime text
Branza_-_Paul_Branza_02.jpg"Situaţia politică, economică şi socială, care trebuie văzută dintr-o altă perspectivă în judeţul nostru, cred că l-a determinat pe preşedinte să-mi ceară să candidez"

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Paul Brânză, spune că va candida pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei democrat-liberalilor constănţeni deoarece, la Constanţa, partidul are nevoie de un candidat mai credibil decât cel care ocupă în prezent funcţia de preşedinte interimar (n.r. senatorul Mircea Banias).

Brânză afirmă că seriozitatea şi caracterul îl recomandă pentru această funcţie pentru care îşi va lua angajamentul în faţa Consiliului Judeţean de Coordonare. "Niciodată, ceea ce discut sau promit, nu vin apoi să răstălmăcesc, nu-mi place să creez iluzii pentru ca apoi să produc amărăciune şi dezamăgire", susţine Brânză, care reproşează indirect lipsa de cuvânt şi de seriozitate a şefului său pe linie politică, Mircea Banias.

Dincolo de orice argument "lumesc", şeful Autorităţii Navale Române pare să deţină şi atuul suprem: recomandarea şi sprijinul lui Traian Băsescu.Întrebat fiind ce l-a determinat pe şeful statului să se răzgândească şi să-l sprijine în competiţia internă de la Constanţa, Brânză a recunoscut că iniţial nu a fost încurajat să se arunce în competiţie de Traian Băsescu, însă a precizat: "Situaţia politică, economică şi socială, care trebuie văzută dintr-o altă perspectivă în judeţul nostru, cred că l-a determinat pe preşedinte să-mi ceară să candidez".

În ceea ce priveşte posibila implicare a senatorului Banias în dosarul de rambursare de TVA aflat în cercetarea procurorilor DNA, vicepreşedintele Brânză a afirmat că nu a discutat cu senatorul despre această situaţie care a adus categoric deservicii de imagine partidului chiar şi pe fond speculativ, însă are convingerea că "fum fără foc nu iese niciodată".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vucsa 14 Dec, 2010 22:40 Banias e un om mic ajuns prea important. Multa putere venita pe capul acestui om mic a cauzat aberatii: rude puse peste tot, imbogatirea rapida, TVA-ul si cite mai sunt. Sa se duca invirtindu-se.
  • georgel 14 Dec, 2010 19:36 Paul Branza este un om care are bun simt. Nu poate exista comparatie intre Branza si licheaua de Banias. Banias este un parvenit, un mincinos patologic, un individ de cea mai joasa speta. O persoana care nu-si poate justifica averea, un om care este in stare de absolut orice numai sa ramina in functie sa poata incasa spagi si favoruri. Simpla disparitie a mizerabilului din functia de presedinte interimar va aduce aer proaspat in PDL.
  • ponta 2 14 Dec, 2010 12:15 este de o mie de ori mai bine cu branza decat cu banias,e bine sa mai da ti o sansa si altor persoane,regimul banias ar cam trebuii sa apuna.a facut destul rau acestui partid,nu a tinut cont decat de apropiatii lui in rest haos.singurul lucru pe care si la dorit a fost portul si interesele proprii.
  • Sile this Millennium 14 Dec, 2010 09:21 Dimpotrivă Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Paul Brânză,pare un candidat serios ar trebui să-i acordăm o şansă pentri că de Banias ne-am lămurit cu toţii (apropos cu ramburasarea ilegală de TVA ce se mai aude ?)
  • Branza buna si minte putina 14 Dec, 2010 09:16 O aberatie politica acest Branza.Ma intreb ce ar face Basescu daca ar auzi sau citi declaratiile acestui maimutoi.De ce presa nu-i cere presedintelui un punct de vedere.Asa sa ne mai distram si noi.
  • port 14 Dec, 2010 09:15 Mai bine si-ar rezolva problemele cu dna si apoi ar candida.Sau sa iasa la pensie
  • vali 14 Dec, 2010 09:05 si acum unde e partidul la Constanta? Dezbinat, banuit ca seful lui e vindul PSD-ului, cu sedinte BPJ care n-au cvorum ca nu-l mai recunoaste nimeni pe presedinte, dar acesta ia totusi decizii fara cvorum si le pune in aplicare....mai sunt o gramada de spus. Crezi ca mai jos de atit se poate??? Inseamna ca nu gindesti.
  • Cine e Branza? 14 Dec, 2010 00:39 Branza este pe dinafara la capitolul politica si bine ar fi sa nu-l aleaga nimeni nimic ca ar duce partidul pe topogan fara posibilitate de revenire.