Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moraru a mai fost şi în vizorul liberalilor Şeful DIAS curtat de PSD pentru a candida în Parlament?!

ro

25 Sep, 2012 01:00 4794 Marime text

MoraruUSL-EmilMoraru1.jpgUSL caută candidaţi pentru alegerile parlamentare chiar şi printre poliţişti. Mai exact social-democraţii şi-ar dori în rândurile lor o persoană care să cunoască foarte bine sistemul poliţienesc şi care să amendeze legislaţia în vigoare care reglementează activitatea acestei bresle.

„Câştigul va fi de ambele părţi, sper că vom găsi persoana potrivită", a declarat o sursă social-democrată. De asemenea, deputatul PSD de Constanţa, Eduard Martin căruia i-ar fi aparţinut ideea cooptării unui ofiţer de poliţie printre deputaţii de Constanţa a precizat că nu poate face nicio declaraţie oficială în legătură cu acest subiect însă nu a negat existenţa unor discuţii cu reprezentanţi ai IPJ Constanţa.

Comisarul-şef Emil Moraru, vizat şi de PSD

După ce în trecut, o parte a conducerii PNL Constanţa s-a gândit să intre în alegerile locale cu Emil Moraru, candidat la primăria Constanţa, a venit şi rândul PSD să lanseze o propunere şefului DIAS. Oferta nu vizează Primăria, ci un Colegiu de deputat, susţin surse social-democrate. Contactat telefonic, comisarul-şef Emil Moraru nu a dorit să comenteze informaţia dar nici nu a contestat-o. Dacă va bate palma cu PSD, comisarul şef Emil Moraru, comandantul Departamentului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale Constanţa din cadrul IPJ va fi nevoit să renunţe la statutul de poliţist. În anul 2000, Moraru a primit titlul „Cetăţean de Onoare al Municipiului Constanţa" şi în prezent este şi preşedintele Corpului Naţional al Poliţiştilor filiala Constanţa.

În urmă cu câteva zile, comisarul şef Emil Moraru vrut să-şi depună cererea de pensionare, dar şeful IPJ Constanţa, comisarul-şef, Valentin Burlacu nu i-a aprobat-o. Motivul, o problemă cu un subofiţer din subordine. În urmă cu câteva luni, acesta ar fi vrut să-l lovească pe adjunctul DIAS, iar comisia de disciplină l-ar fi sancţionat cu amânarea avansării în grad. Numai că, spune şeful DIAS, de atunci subofiţerul îl reclamă la IGPR. Ca urmare, comisarul şef Emil Moraru a fost de mai multe ori cercetat disciplinar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andreea 28 Sep, 2012 10:40 Domnul comisar sef sa se gandeasca ce se va intampla cand nu va mai fi la dias.Cred ca se va muta din cta.hahaha.abia asteptam.
  • nicu 24 Sep, 2012 22:54 ,,Emil Moraru nu a dorit să comenteze informaţia dar nici nu a contestat-o"! :))))) Ha,ha,ha! Normal,din moment ce e aruncata de el!