Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare pregateste dezvaluiri despre ANI

ro

13 Jul, 2009 19:44 1719 Marime text
mazare_ani.jpgDupă ce săptămâna trecută a intrat în vizorul Agenţiei Naţionale de Integritate, primarul Radu Mazăre a declarat astazi, la finalul şedinţei extraordinare de Consiliu Local, că în zilele următoare pregăteşte o surpriză. 

Acesta a susţinut că va face mai multe dezvăluiri în legătură cu înştiinţarea pe care a primit-o de la ANI, prin care s-a declanşat procedura de verificare a averii pe care o deţine. „Am să vă chem într-o zi, două, să vă spun cum e cu ANI, că am aflat. Aşteptaţi să vă zic că eu vă arăt cu hârtiuţe", a declarat zâmbind edilul constănţean.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 13 Jul, 2009 17:22 Fostul CONSILIER PERSONAL al ministrului de interne si administratie Cristian David ,in persoana membrului Consiliului National de Integritate d-l IONEL CHIRITA, un exemplu elocvent de coruptie,datorita "BANILOR EVAPORATI" din bugetul local al orasului Harsova ,in valoare de 300 de miliarde lei vechi alocati de Guvernul Tariceanu si datorita VIOLARII SECRETULUI UNEI CORESPONDENTE de la Oficiul Postal Harsova .