Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ARD vs. USL, faza pe Colegii Culeţu în competiţie cu Cristinel Dragomir pentru deputăţie?

ro

24 Sep, 2012 01:00 2522 Marime text
colegiul_9_-_Danut_Culetu.jpgUn fost prefect şi un actual vicepreşedinte de Consiliul Judeţean. Aşa ar putea arăta tabloul Colegiului 9 Camera Deputaţilor în finala din 9 decembrie, atunci când sunt programate alegerile parlamentare.

Chiar dacă PDL (ARD) se gândeşte să-l trimită pe liderul local al partidului Forţa Civică să candideze pe un Colegiu de Senat la alegerile parlamentare din luna decembrie, Dănuţ Culeţu este interesat de deputăţie. Preşedintele Forţei Civice filiala Constanţa intenţionează să intre în campania parlamentarelor din postura de candidat pe Colegiul 9 care are peste 82.000 de alegători. Culeţu ar urma să candideze din partea Alianţei România Dreaptă (ARD). În prezent, deputatul Colegiului nr.9 este reprezentanta USL, Antonella Marinescu care a anunţat însă că nu va mai candida urmând să se dedice vieţii de familie şi afacerilor personale. Deşi oficial USL nu şi-a stabilit încă candidatul pentru acest colegiu, surse social-democrate susţin că cel mai probabil vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir este cel care va intra în competiţia pentru Colegiul 9.

colegiul_9_-_Cristinel_Dragomir.jpg

Liberalii ar putea avea vicepreşedinte de CJ după parlamentare

Candidatura lui Cristinel Dragomir la Camera Deputaţilor nu este doar o simplă mutare pe tabla de şah. În cazul în care va deveni deputat, USL Constanţa va putea pune în sfârşit în aplicarea protocolul de funcţionare iar liberalii îşi vor primi postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. În prezent Dragomir este unul dintre adjuncţii administraţiei judeţene conduse de Nicuşor Constantinescu. Cel de-al doilea post de vicepreşedinte este deţinut de Cristian Darie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii