Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Ziua internationala pentru eliminarea violentei asupra femeilor”

ro

24 Nov, 2009 23:18 1052 Marime text

Comunicat de presă

 Violenţa asupra femeilor este una dintre cele mai grave încălcări ale drepturilor omului şi îmbracă forme diferite. În întreaga lume, o femeie din trei este victima mai multor tipuri de violenţă. Pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor e nevoie de acţiuni în toate aspectele vieţii sociale în fiecare zi.
 Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, reprezentate legal prin persoana primarului, doamna Mariana Gâju, împreună cu Filiala de Cruce Roşie România, au  deosebita  plăcere de a  vă invita  în  data  de  25 noiembrie  2009,  ora  1100,  la  Sala  mare  a  Casei  de  Cultura  din localitate, la acţiunea intitulată :
“Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei asupra femeilor”
 Indiferent că vorbim de violenţa domestică, de hărţuirea sexuală, de violuri sau de traficul de fiinţe umane - toate aceste forme de violenţă împotriva femeii reprezintă o problemă gravă. Autorităţile locale doresc să-şi canalizeze toate resursele pentru a atrage atenţia indivizilor şi comunităţilor asupra daunelor pe care le provoacă violenţa asupra femeii. Conştientizarea acestui fenomen este deosebit de important pentru diminuarea incidenţei pe care acest tip de agresiune îl înregistrează.
 Trebuie să punem capăt violenţei împotriva femeii, iar femeile sunt primele care pot face acest lucru!
În acest sens, vă rugăm să delegaţi un reprezentant al instituţiei dumneavostră în vederea mediatizării acestei acţiuni.
 Vă aşteptăm să ne fiţi alături.
Primar,
Ec. Mariana Gâju

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii