Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Iohannis ascunde problema imigranților după vorbe frumoase, iar Ponta le ia apărarea musulmanilor

ro

16 Sep, 2015 13:32 833 Marime text
Discursul președintelui Iohannis din Parlament reprezintă o modalitate oficială de a ascunde problema imigranților după vorbe frumoase. Chiar și în momentele rare când vorbește, Iohannis reușește să nu spună nimic și să ascundă gunoiul sub preș.
Problema imigranților, pentru România, se rezolvă într-un singur fel: prin refuzul total al acceptării acestora. Dacă Iohannis simte că nu se poate impune în fața liderilor europeni, are la îndemână instrumentul referendumului pe care i      l-am propus ca argument final în fața presiunilor externe. Înarmat cu votul direct al românilor, a căror ștampilă trebuie să decidă dacă primim sau nu imigranți, președintele Iohannis poate să demonstreze așa zișilor decidenți europeni că, în cazul României, singurul suveran pe destinul său este poporul român.
Pe de altă parte, Victor Ponta și-a găsit să se certe cu Ungaria doar ca să apere imigranții. Ponta și ministrul de Externe nu aveau nimic împotriva Ungariei când Budapesta ataca România și când oficialii maghiari se întreceau în declarații iredentiste, emise chiar de pe teritoriul României, dar s-au trezit apărătorii musulmanilor. Acest lucru nu trebuie să ne mire de vreme ce Guvernul a donat un teren în nordul Bucureștiului pentru construirea unei moschei uriașe.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii