Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatii PDL s-au intalnit cu Asociatii Patronilor din CT 19.11.2008

ro

19 Nov, 2008 17:41 1026 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ

Marti, 18 noiembrie 2008, Paloma Petrescu si Constantin Chirila, candidati ai Partidului Democrat Liberal Constanta pentru Camera Deputatilor s-au intalnit cu reprezentanti ai  "Asociatiei Patronilor din Constanta", institutie afiliata la Asociatia Nationala a Patronatului Roman in scopul cunoasterii prioritatilor de dezvoltare ale acestora.

Avand in vedere aportul adus de agentii economici la dezvoltarea judetului, candidatii i-au asigurat pe acestia de sprijinul lor, prezentand preocuparile PD-L pentru incurajarea parteneriatului public-privat, precum si programul anti-criza al PD-L pentru stimularea micilor intreprinzatori. PD-L propune un model social de centru-dreapta, în care creşterea economică va fi asigurată prin mecanismele pieţei, iar distribuţia acestei creşteri se va face pe principiul echităţii şi justiţiei sociale.

De asemenea, au fost purtate discutii referitoare la surse de finantare pentru IMM-uri, proiecte legislative si facilitati fiscale cuprinse in n finalul intalnirii, reprezentantii PD-L au propus intalniri în Programul de guvernare al Partidului Democrat-Liberal.

PD-L urmareste stimularea spiritului întreprinzător şi al asumării riscului inovării, al implementării de noi tehnologii, al noutăţii ca sursă majoră de dezvoltare economică, precum si dezvoltarea capacitatii competitive a sectorului IMM-urilor si incurajarea capitalului autohton.

În finalul întâlnirii reprezentanţii PDL au propus întâlniri periodice cu reprezentantii "Asociatiei Patronilor" din Constanta cu scopul de a dezvolta şi aprofunda dialogul şi colaborarea cu aceştia.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii