Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sesiunea inaugurală a Consiliului Consultativ Mass-Media România-Republica Moldova

ro

27 Feb, 2016 13:26 1230 Marime text
Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe vă invită luni, 29 februarie, de la ora 13.30, la conferința de presă organizată cu prilejul lansării Consiliului Consultativ Mass-Media România-Republica Moldova. Evenimentul se va desfășura la sediul MAE, sala Grigore Gafencu.
La conferința de presă vor participa ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, ministrul consultării publice și dialogului social, Victoria-Violeta Alexandru, ministrul comunicațiilor și pentru societatea informațională, Marius Bostan, secretarul de stat din Departamentul pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, Petre Guran, precum și membri ai secretariatului Consilului Consultativ Mass-Media România-Republica Moldova.
Consiliul Consultativ Mass-Media reprezintă un cadru instituţional care va avea, în principal, rolul de a implementa spaţiul comunicațional comun între România și Republica Moldova, un element important pentru transpunerea normelor europene în țara vecină, care să contribuie la valorificarea oportunităţilor pe care le oferă colaborarea bilaterală în domeniul mass-media.
Membrii Consiliului Consultativ sunt reprezentanți ai Consiliilor Naţionale ale Audiovizualului, canalelor de informare în masă din ambele țări, membri ai societăţii civile și experţi în comunicare. Consiliul se va întruni alternativ, la Bucureşti şi la Chișinău.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii