Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Vremea azi. Cât este, oficial, stratul de zăpadă. Temperaturi acum. Temperaturi astăzi

ro

13 Jan, 2017 06:29 9455 Marime text
Astăzi, vremea se va încălzi în toate regiunile, iar în cele intracarpatice valorile termice vor deveni predominant pozitive, iar temperaturile maxime se vor încadra între -5 şi 5 grade, mai ridicate în Dealurile de Vest pânã la 7...8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 şi 3 grade.
 
În regiunile vestice, nordice şi centrale cerul va fi mai mult noros şi vor fi precipitaţii mixte, ce vor determina, local şi temporar, depuneri de polei, iar în nord-vest se vor cumula local 20...25 l/mp.
 
În celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros, iar precipitaţii mixte se vor semnala mai ales în cursul nopţii, local în Oltenia şi izolat în rest.
 
Intensificări temporare ale vântului, cu viteze de 50...65 se vor mai semnala în vestul teritoriului şi pe litoral, iar în sudul Banatului se vor depăşi, trecător, 70 km/h.
 
La Constanța temperatura maximă va ajunge la 4 grade ziua și 2 grade noaptea, ceea ce va duce la ceea topirea lentă a zăpezii.
 
Acum la stațiile meteo din județ sunt -5 grade la Adamclisi, Constanța și Mangalia, -8 la Cernavodă și -9 la Medgidia și Hârșova.
 
Totodată, potrivit ANM, stratul de zăpadă măsoară, oficial, 8 centimetri la Mangalia, 27 la Constanța, 34 la Adamclisi și Medgidia și 30 la Hârșova.

Sursa foto: ANM
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii