Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele Vinul.ro, primul targ de vinuri in Centrul vechi al Capitalei

ro

24 Jan, 2011 23:44 1013 Marime text
zilele_vinul.ro.jpgIn 29-30 ianuarie 2011, intre orele 12.00 si 20.00, restaurantul Margo Lounge (str Lipscani, nr 29-33), va gazdui evenimentul „Zilele Vinul.ro", primul targ de vinuri in Centrul vechi al Capitalei. Timp de doua zile, vizitatorii targului se vor putea bucura de vinuri premium, gustari asortate si de expozitia de pictura „Memories of My Dreamworld", semnata Anne Nebert.

Cei 14 producatori si importatori care isi care vor prezenta vinurile sunt Alcovin Macin, Casa Panciu, Corcova Roy & Damboviceanu, Cramele Halewood, Crama Oprisor, Domeniile Coroanei Segarcea, Domeniile Dealu Mare-Urlati, Domeniile Samburesti, Heinrig Distribution, SERVE, Senator Wine, Vinarte, VinChile si WineRo. Expozantii vor prezenta publicului vinuri si oferte destinate atat amatorilor cat si colectionarilor si profesionistilor din industria ospitalitatii (hoteluri, restaurante, firme de catering).

Biletele de acces costa 20 lei / persoana si vor putea fi achizitionate chiar la intrare. In costul taxei de participare, fiecare vizitator va primi nu doar posibilitatea de a degusta vinurile expozantilor, ci si un platou cu gustari asortate si un bilet la o tombola cu premii. La "Zilele Vinul.Ro" va exista si un spatiu dedicat pauzelor si discutiilor de afacaeri sau de placere, dar si mese tip cocktail pentru degustari linistite.

Zilele Vinul.ro isi propune sa devina un eveniment lunar de promovare a culturii vinului pentru amatori si profesionisti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii