Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ricky Martin vine la MTV IDOL!

ro

20 Jul, 2010 23:14 1578 Marime text
ricky-martin.jpgMiercuri, 21 iulie, de la ora 09:00 MTV Idol prezinta viata si cariera sexy-interpretului Ricky Martin!

Tatal a doi copii, Ricky Martin nu a ramas pasiv la anuntul facut de unul dintre fotbalistii sai favoriti. In urma cu cateva zile, Christiano Ronaldo a postat pe paginile sale de Twitter si de Facebook un comentariu in care a anuntat ca este tata. Jucatorul echipei Real-Madrid a preferat sa nu dezvaluie numele mamei copilului, dar a lasat sa se inteleaga ca este un tatic extrem de fericit.

Ca raspuns al acestui anunt, starul portorican Ricky Martin a postat la rindul lui pe pagina sa de Twitter un comentariu prin care ii transmitea felicitari fotbalistului. "Felicitari Ronaldo! Iti urez multa fericire tie si familiei tale". Acestea au fost cuvintele prin care Ricky Martin a tinut sa-si felicite favoritul si sa-i transmita toate gindurile sale bune legate de fericitul eveniment din viata fotbalistului.

Fanii muzicii latino pot urmari cele mai tari videoclipuri ale starului portorican si pot afla detalii picante din viata sa, dar si din spatele scenei miercuri, 21 iulie, de la ora 09:00 numai la MTV Idol!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii