Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspect de furt din buzunare identificat de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale

ro

02 Oct, 2013 11:40 1091 Marime text
R O M Â N I A
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

NESECRET
Nr. 421.667/P.B./02.10.2013
Constanţa


INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE
INSPECTORATUL DE POLIȚIE AL JUDEȚULUI CONSTANŢA


Suspect de furt din buzunare identificat de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale

La data de 27.08.2013, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către un cetăţean, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută i-a sustras portofelul din buzunar.
Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că, la data de 27.08.2013, ora 11.30, partea vătămată a fost abordată de un bărbat, care (i-a distras atenţia) sub pretextul că un prieten de al său a suferit o fractură a piciorului, s-a aplecat asupra acestuia indicându-i cu mâna zona fracturii, moment în care i-a sustras din buzunarul stâng al pantalonilor un portofel ce conţinea actul de identitate, permisul de conducere, carduri de cumpărături şi sumele de 540 lei şi 500 de euro, cauzându-i un prejudiciu total de 3000 lei.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Compartimentului Furturi din Buzunare şi Poşete, Biroul de Investigaţii Criminale, l-au identificat pe D. AUREL, de 53 de ani, din Medgidia, suspect de comiterea faptei.
Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă, propunerea fiind respinsă şi dispunându-se obligarea învinuitului de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii