Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a publicat tabelul preliminar al creanţelor societăţii Bel Profil Construct SRL

ro

06 Dec, 2015 09:13 1923 Marime text
 
Conform Buletinului Procedurilor de Insolvență, dosarul cu numărul 4552/118/2015, înregistrat la Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, include informaţii cu privire la insolvența firmei SC Bel Profil Construct SRL, cu sediul social în Constanța, pe strada Alba Iulia intersecţie cu bulevardul Aurel Vlaicu numărul 17, în care judecătorul sindic este Iuliana Tudoran.
 
Anca Frăţilă, în calitate de administrator judiciar al SC Bel Profil Construct SRL a publicat tabelul preliminar al obligaţiilor debitoarei. Astfel în tabel apar doi creditori. Este vorba despre Direcţâia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi (cu sediul în Constanţa) a solicitat suma de 316.089 lei, şi Serviciul Public de Impozite şi Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local Constanţa ce a solicitat suma de 50 lei. În urma verificărilor, ambele creanţe au fost admise cu aceleaşi sume cerute, astfel totalul lor fiind de 316.139 lei.
 
Bel Profil Construct SRL, cu un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, are ca şi activităţi principale lucrările de învelitori, şarpante şi terase la construcţii.
 
Asociatul unic al firmei este Ioan Gabor, iar Frăţilă Anca C.I.I., în calitate de administrator judiciar, deţine puteri de conducere integral. 


Sursa foto: paginadebanci.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii