Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului Lazăr Nicoale-Gabi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc - heroină şi cocaină

ro

26 Apr, 2013 12:55 1951 Marime text
        Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului LAZĂR NICOLAE- GABI, zis „Nicu Joiţaru”, 63 de ani, pentru  săvârşirea infracţiunii de  trafic de droguri de mare risc -  heroină şi cocaină,  prev. de art. 2  alin. 1 şi 2  din Legea nr. 143/2000.

        La data de 25 aprilie 2013, inculpatul LAZĂR NICOLAE - GABI a fost depistat, în flagrant delict, pe raza municipiului Bucureşti, având asupra sa cantităţile de aproximativ 400 grame heroină şi 15 grame cocaină.
        Drogurile erau destinate comercializării către consumatorii din municipiul Bucureşti.
        Procurorii D.I.I.C.O.T. vor solicita Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 29 de zile.
        Cercetările au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul  S.C.C.O. Ilfov, suportul informativ fiind asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale.
        Facem precizarea că faptele inculpatului sunt  analizate prin raportare la dispoziţiile art. 66 Cod procedură penală, referitoare la prezumţia de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii