Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa 18.12.2014

ro

18 Dec, 2014 16:18 1945 Marime text
    Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi au desfăşurat mai multe activităţi  în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii traficului de droguri.

     Procurorii D.I.I.COT au dispus măsura preventivă a reţinerii faţa de un număr de 2 inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată pentru ambii inculpaţii şi trafic de droguri de risc în formă continuată pentru unul din inculpaţi.

    În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în cursul lunii decembrie 2014, unul din inculpaţi a deţinut cantitatea de 1.000 de comprimate „ecstasy” şi, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, ambii inculpaţi au comercializat peste 150  comprimate „ecstasy” pe raza municipiului Galaţi, la diverse persoane precum şi în  cluburile şi discotecile frecventate de tineri.

    În data de 17 decembrie inculpaţii au fost depistaţi  pe raza municipiului Galaţi având asupra lor cantitatea de 200 comprimate „ecstasy” iar cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa unuia din inculpaţi s-au mai găsit 630 de  comprimate „ecstasy” şi 313 grame de cannabis.

    Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

    Acţiunea a fost realizată cu sprijinul IPJ Galaţi – SAS.

    Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii