Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea unui pachet de actiuni al societatii de constructii in transporturi Bucuresti SA de catre DO-FI South-East Holding GMBH

ro

24 Jun, 2010 18:47 2336 Marime text
Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea de concentrare economică realizată de către Do-Fi South-East Holding GmbH prin preluarea unui pachet de acţiuni tranzactionate pe piaţa de capital RASDAQ, reprezentând 50% din capitalul social al Societăţii de Construcţii în Transporturi Bucureşti SA.

Autoritatea de concurenţă va evalua operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice.

Potrivit Legii Concurenţei (nr. 21/1996) sunt supuse controlului şi trebuie notificate Consiliului Concurenţei pentru analiza compatibilităţii lor cu un mediu concurenţial normal, operaţiunile de concentrare economică ce depăşesc pragurile valorice prevăzute în acest act normativ. Acestea sunt îndeplinite dacă cifra de afaceri cumulată a agenţilor economici implicaţi într-o operaţiune de concentrare economică depăşeşte echivalentul în lei a 10.000.000 euro şi există cel puţin doi agenţi economici implicaţi în operaţiune care realizează pe teritoriul României, fiecare în parte, o cifră de afaceri mai mare decât echivalentul în lei a 4.000.000 euro.

Do-Fi South-East Holding GmbH este un fond de investiţii, controlat de Donau-Finanz Treuhand - und Finanzierungsgesellschaft m.b.H & Co, care deţine în România participaţii, atât în domeniul imobiliar, cât şi în cel industrial.

Societatea de Construcţii în Transporturi Bucureşti SA are ca principală activitate executarea de lucrări de construcţii de autostrăzi, drumuri şi poduri.

22 Iunie 2010

Biroul de Presa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii