Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Selgros deschide la Constanţa al 19-lea magazin din România

ro

29 Nov, 2011 16:17 1390 Marime text

Selgros deschide la Constanţa al 19-lea magazin din România

Gheorghe Hagi va da lovitura de începere a promoţiilor speciale Selgros Constanţa Nord

Selgros Cash & Carry va deschide marţi, 6 decembrie, al doilea magazin propriu din Constanţa şi al nouăsprezecelea pe care îl deţine în România. Amplasat pe Bulevardul Tomis nr. 387, într-o zonă comercială cu trafic intens, magazinul Selgros Constanţa Nord va pune la dispoziţia clienţilor săi un sortiment de 41.000 de produse alimentare şi nealimentare, pe o suprafaţă de vânzare de 10.000 de metri pătraţi. Noul magazin este amenajat conform noului concept Selgros, care oferă clienţilor un ambient prietenos, elegant şi eficient, cu accesibilitate maximă pentru toate produsele. Vor fi disponibile şi carmangeria, rotiseria şi pescăria, ale căror produse se bucură de o mare apreciere în rândul clienţilor Selgros.
În ziua deschiderii, clienţii care cumpără de minim 300 de lei din noul magazin Selgros Constanţa Nord vor primi premii în bonuri valorice de 500, 100 sau 30 de lei. Pe lângă promoţiile de Sărbători existente în toată reţeaua Selgros, câteva sute de produse vor avea preţuri speciale, valabile numai în Constanţa, în prima săptămână de funcţionare.
Cu această ocazie, Selgros devine partener oficial al Academiei de fotbal “Gheorghe Hagi” din Constanţa. Pentru a marca această colaborare, Gheorghe Hagi va oferi clienţilor Selgros o sesiune exclusivă de autografe, vineri, 9 decembrie, între orele 15.00 şi 16.00, în magazinul Selgros Constanţa Nord.
Selgros a investit în noul magazin aproximativ 20 de milioane de euro şi a creat 260 de noi locuri de muncă. Compania Selgros Cash&Carry România face parte din grupul elveţian TransGourmet Holding SE şi este de peste zece ani unul dintre cei mai importanţi actori din comerţul românesc. Selgros deţine 19 magazine în România şi a înregistrat în anul 2010 o cifră de afaceri de 3,2 miliarde lei şi un profit de peste 100 de milioane de lei.
Braşov, 29.11.2011

Pia Krauss
Marketing Manager
Selgros Cash & Carry SRL

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii