Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va scoate din conturi peste 31.000 de lei CFR SA asigură mașinile Sucursalei Constanța la Omniasig (document)

ro

05 Jan, 2016 09:30 2778 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat cine a câștigat contractul „Încheiere polițe de asigurare obligatorie auto RCA anul 2016 - SRCF Constanța“.
 
Acesta este Omniasig Vienna Insurance Group SA, care va obține suma de 31.693,86 lei. Obiectul contractului constană în „Încheiere polițe de asigurare obligatorie auto RCA pentru anul 2016, pentru un număr de 62 auto din dotarea Sucursalei RCF Constanța“.
 
Anunţul de atribuire poate fi vizualizat în secţiunea „documente” a acestui articol.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii