Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cardurile de credit si debit emise de Romanian International Bank S.A. inrolate 3D Secure-14.05.2009

ro

14 May, 2009 18:10 952 Marime text

Cardurile de credit şi debit emise de Romanian International Bank S.A. înrolate 3D Secure

 Romanian International Bank S.A. s-a aliniat începând cu data de 5 mai 2009 la cerinţele de securitate impuse pentru tranzacţiile de tip e-commerce, înrolând întreg portofoliul de carduri la serviciul "MasterCard® SecureCode™ ". Deţinătorul de card trebuie doar să activeze acest serviciu pe baza unei parole iniţiale, furnizate de bancă şi astfel  beneficiază de condiţii de maximă securitate pentru cumpărăturile online.
 MasterCard® SecureCode™  este standardul de securitate 3D dezvoltat de MasterCard care  permite adăugarea la contul cardului a unei parole menită să protejeze posesorul acestuia împotriva folosirii neautorizate  pentru tranzacţii online la magazinele afiliate.

Oferind depozite cu dobânzi de top la valută şi lei, cele mai bune cursuri de schimb valutar, primul card de credit din România, adaptarea ATM-urilor la standardele EMV pentru acceptarea cardului cu chip, implementarea şi perfecţionarea mecanismelor de tranzacţionare de la distanţă, crearea unui mecanism de negociere personalizat, RIB îşi consolidează poziţia de bancă axată pe calitatea superioară a produselor şi serviciilor.

Romanian International Bank S.A. este o bancă universală care activează pe piaţa din România din anul 1998 şi operează în acest moment prin 34 de unităţi bancare, aflate în Bucureşti(15) şi în ţară (19), având ca obiectiv permanenta îmbunătăţire a produselor şi serviciilor oferite.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii