Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ai aflat??? DE NOUL PARFUM, EDIȚIE JUBILIARĂ, Desire by Famous Luxury Perfumes??? Acum cu 50% reducere!

ro

02 Sep, 2014 00:00 4466 Marime text
Famous Luxury Perfumes omagiază Sfânta Maria printr-o ediție jubiliară, UNICĂ ÎN ROMÂNIA, a celui mai apreciat parfum din portofoliu: DESIRE.
Flaconul jubiliar, într-un ambalaj de sărbătoare personalizat „La mulți ani, Maria!", este cadoul perfect pentru toate femeile care își serbează ziua numelui cu ocazia acestei sarbatori.

Parfumul DESIRE face parte din categoria „floral - oriental”, este „Apă de parfum” la 100 ml și ocupă locul 1 în TOP VÂNZĂRI pe România.
 
Calitatea binecunoscută a parfumurilor Famous Luxury Perfumes - cele mai apreciate parfumuri din gama designer va fi fără îndoială apreciată, astfel că nu mai ezitați - stocul ediției jubiliare (Desire - La Mulți Ani, Maria!) este limitat la 1000 buc.
 
Parfumurile FAMOUS LUXURY PERFUMES pot fi achiziționate cu o reducere de 50% online pe www.parfumuri-celebre.eu sau din locațiile partenerilor afiliați, unde clienții au la dispoziție standul de prezentare FAMOUS LUXURY PERFUMES și pot testa întreaga sortimentație de esențe.

Create special pentru femeia modernă, puternică și senzuală, esențele Famous Luxury Perfumes fac parte din gama designer și sunt extrem de populare printre femeile din întreaga lume, fiind concepute folosind ingrediente care să le confere aceleași atribute, păstrând în același timp și o urmă de mister.
De zi sau de seară, parfumurile Famous Luxury Perfumes au caracter plin de sex appeal, o experiență de neuitat pe care cu siguranță veți dori să o experimentați „over and over”.
 
Parfumurile Famous Luxury Perfumes sunt fabricate în Germania, la fabrici care produc cea mai mare parte a parfumurilor celebre din gama designer, motiv pentru care nivelul calității parfumurilor Famous Luxury Perfumes este, sub toate aspectele (miros, esențe, ingrediente, persistență), același ca și la parfumurile similare produse pentru casele cu tradiție în domeniu.
Esențele sunt exclusiv „apă de parfum” și conțin concentrația maximă de uleiuri aromatice, pentru o persistență îndelungată, care o să vă surprindă.

Gama Famous Luxury Perfumes dispune, pentru început, de 7 parfumuri pentru damă și 4 parfumuri pentru barbati, din cele mai actuale, vândute și cerute produse de pe piață, cu posibilitatea imediată de creștere a varietății acestora în functie de tendințele din domeniu, Famous Luxury Perfumes fiind în continua inovare și cercetare. Portofoliul actual deținut de Famous Luxury Perfumes depășește 50 de esențe pentru femei și 30 pentru bărbați, toate din top 100 în ceea ce privește volumul de vânzări.
MAI MULTE DETALII PE www.parfumuri-celebre.eu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii