Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată ce accesorii cool trebuie să ai într-un apartament modern

ro

04 Mar, 2024 12:18 543 Marime text

Accesoriile potrivite pentru casă te vor ajuta să dai personalitate încăperilor. Ai nevoie de doar câteva accesorii atent alese ca să construieşti o amenajare completă şi să te bucuri de un apartament modern. Alege întotdeauna în funcţie de tipul de apartament, de stilul de design dorit, dar şi de buget.

Descoperă ce accesorii cool te ajută să ai un apartament modern:

Perdele şi draperii în culori pământii
Perdelele şi draperiile sunt mai mult decât un simplu accesoriu. În funcţie de ce activităţi desfăşori acasă, ai nevoie să controlezi cantitatea de lumină din camere. Poate vrei să te bucuri de lumină naturală pentru a lucra în living sau vrei să blochezi razele soarelui pentru a trage un pui de somn. Ei bine, perdelele şi draperiile potrivite te vor ajuta să controlezi cantitatea de lumină din exterior şi îţi vor decora în acelaşi timp şi camerele.
Dacă vrei un design modern, alege perdele şi draperii în nuanţe pământii, precum verde închis, roz prăfuit, gri deschis sau crem. Desigur, ai şi opţiunea de a instala jaluzelele, dacă preferi un design minimalist.
Flori naturale
Florile naturale sunt perfecte pentru a decora încăperile, indiferent de sezon. Optează pentru flori naturale în vază, dacă iubeşti trandafirii, crizantemele, bujorii, lalelele sau crinii. Ca să evidenţiezi mai uşor florile, alege vaze transparente, în tonuri de alb, gri sau bej închis.
De asemenea, poţi să alegi plante în ghiveci dacă nu îţi doreşti să dedici timp ingrijrii florilor din vază.
Reviste şi cărţi
Revistele sunt cea mai simplă opţiune dacă vrei să dai culoare măsuţei de cafea, biroului său mesei de dining. Unde mai pui că sunt şi super utile, fie că le răsfoieşti cât bei cafeaua, fie că invitaţii tăi se bucura de ele. Optează pentru reviste din domenii ce te pasionează, de la modă şi beauty până la arhitectura sau psihologie.
Cărţile dau şi ele culoare rafturilor şi etajerelor, aşa că nu te sfii să le aşezi la vedere, într-un mod plăcut, în living sau în dormitor.
Tablouri handmade
Tablourile realizate de oameni pasionaţi sau chiar pictori de meserie reprezintă cea mai bună alegere dacă vrei un apartament modern. Optează pentru piese ce îţi trezesc curiozitatea şi imaginaţia. Când vine vorba de artă, nu lua în considerare trendurile sau alegerile celorlalţi, ci bazează-te exclusiv pe simţurile tale.
Coşuri cu fructe
O decoraţiune simplă şi gustoasă, coşul cu fructe va da culoare camerei de zi, bucătăriei sau balconului. Mai mult, poţi crea o astfel de decoraţiune fără prea mari bătăi de cap şi fără să cheltui prea mulţi bani. Ai nevoie de un coş din rafie, lemn sau chiar metal, pe care să îl umpli cu fructe de sezon, care rezistă bine la temperaturi ambientale, precum merele, perele sau bananele.
Oglinzi de perete
Oglinzile te ajută să dai impresia de mai mult spaţiu în casă, dar sunt şi utile când te pregăteşti să ieşi sau vrei să probezi haine. Alege oglinzi de perete pentru un apartament modern, fie rotunde, fie pătrate sau dreptunghiulare. Le poţi aşeza în camera de zi, în dormitor sau chiar pe hol.
Rame foto din lemn
Lemnul este un material ce inspiră căldura şi se integrează uşor în amenajările moderne. Poţi adăuga câteva rame foto din lemn în living sau dormitor dacă îţi doreşti decoraţiuni simple şi cool. Ramele foto vor decora camerele, însă te vor ajuta şi să păstrezi aproape amintiri preţioase, precum pozele de la evenimente sau din vacanţe.
Covoare cu fir scurt
Covoarele cu fir scurtă te ajută să creezi o atmosferă caldă în casă, iar avantajul lor este că se întreţin uşor. Le poţi aşeza în camera de zi, dormitor sau pe holuri. Cauta modele în culori uşor de asortat, precum gri, bej, alb murdar sau albastru.
Inspiră-te din lista de mai sus ca să alegi cele mai potrivite decoraţiuni şi accesorii pentru apartamentul tău, mai ales dacă vrei un design modern. Îndreaptă-te către piese precum tablourile handmade, florile naturale, covoarele cu fir scurt şi oglinzile de perete.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii