Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O SĂRBĂTORIM PE MARIA! Ştii de noul parfum DESIRE, personalizat cu „La mulţi ani, Maria!“?

ro

10 Aug, 2014 21:18 6487 Marime text

              Brandul FAMOUS LUXURY PERFUMES îşi măreşte portofoliul cu un PRODUS UNIC ÎN ROMÂNIA, ediţie jubiliară,  ce poate fi oferit cadou persoanelor dragi care îşi serbeaza numele de Sf. Maria: parfumul DESIRE în haine noi de sărbătoare, personalizat cu „La multi ani, Maria!”.

Parfumul DESIRE face parte din categoria „floral-oriental”, este „Apa de parfum” la 100 ml şi ocupă locul 1 în TOP VÂNZĂRI pe România.

    Calitatea binecunoscută a  parfumurilor Famous Luxury Perfumes - cele mai apreciate parfumuri din gama designer,  va fi fără îndoială apreciată, astfel că nu mai ezitaţi - stocul editiei jubiliare (Desire - La Multi Ani, Maria!) este limitat la 1.000 buc!


Parfumurile FAMOUS LUXURY PERFUMES pot fi achiziţionate cu o reducere  de 50% online pe www.parfumuri-celebre.eu  sau din locaţiile partenerilor afiliaţi, unde clientii au la dispozitie standul de prezentare FAMOUS LUXURY PERFUMES şi pot testa întreaga sortimentaţie de esenţe.


  Create special pentru femeia modernă, puternică şi senzuală, esenţele Famous Luxury Perfumes fac parte din gama designer şi sunt extrem de populare printre femeile din întreaga lume, fiind concepute folosind ingrediente care să le confere aceleași atribute, păstrând în același timp și o urmă de mister.
De zi sau de seară, parfumurile Famous Luxury Perfumes au caracter plin de sex appeal, o experienţă de neuitat pe care cu siguranță veți dori să o experimentați „over and over”.

Parfumurile Famous Luxury Perfumes sunt realizate în Germania la fabrici care produc cea mai mare parte a parfumurilor celebre din gama designer, motiv pentru care nivelul calitatii produselor Famous Luxury Perfumes este, sub toate aspectele (miros, esenţe, ingrediente, persistenţă), acelaşi ca şi la parfumurile similare produse pentru casele cu tradiţie în domeniu.
Esențele sunt exclusiv „apă de parfum“ și conțin concentrația maximă de uleiuri aromatice, pentru o persistență îndelungată, care o să vă surprindă.

      

Gama Famous Luxury Perfumes dispune,  pentru început, de 7 parfumuri pentru damă și 4 parfumuri pentru barbati, din cele mai actuale, mai vândute și mai cerute produse de pe piață, cu posibilitatea imediată de creștere a varietății acestora în functie de tendințele din domeniu, Famous Luxury Perfumes fiind în continuă inovare și cercetare. Portofoliul actual deținut de Famous Luxury Perfumes depășește 50 de esențe pentru femei și 30 pentru bărbați, toate din top 100 în ceea ce privește volumul de vânzări.

MAI MULTE DETALII PE www.parfumuri-celebre.eu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii