Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Smiley îşi caută buletinul la Constanţa

ro

28 Jan, 2016 22:58 2912 Marime text
Smiley vine alături de bandul său, mâine seară, de la ora 23.00, în Luv din Constanţa. Preţul de intrare este de 30 de lei.

Smiley, cântăreţ şi coprezentator al emisiunii de televiziune „Românii au talent”, s-a născut la Piteşti şi este absolventul Şcolii Populare de Artă de la Liceul de Arte „Dinu Lipatti”, secţia chitară clasică. În 2001, la propunerea lui CRBL, s-a alăturat trupei Simplu. Câţiva ani mai tâziu, Smiley scoate primul său album solo, „În lipsa mea”.

„Pierdut buletin” este cea mai nouă melodie a lui Smiley. Piesa a dus la o acţiune ingenioasă a Ministerului de Interne. „În luna decembrie, ‪‎Smiley ne-a anunţat că şi-a PIERDUT BULETINUL. Având în vedere că a trecut o lună şi cunoscutul cântăreţ nu ne-a anunţat că şi-ar fi găsit documentul de identitate, îi informăm, pe această cale, pe toţi cei care se află în aceeaşi situaţie, că pot găsi lista documentelor necesare obţinerii unui nou act de identitate pe http://depabd.mai.gov.ro/eliberare_CI_pierdere.html", a transmis MAI.

Sursa foto: Facebook.com 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii