Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Smiley a rămas fără permis. Iată de ce

ro

23 Sep, 2023 19:54 2176 Marime text
Smiley. Sursa foto: Youtube
  • Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins de radar mergând cu o viteză mai mare cu peste 50 de km/h față de cea permisă pe drumul Agighiol - Tulcea.

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins de radar mergând cu o viteză mai mare cu peste 50 de km/h față de cea permisă pe drumul Agighiol - Tulcea, conform Știri pe Surse.ro.

Potrivit sursei menționate, incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 14.30, în zona cunoscută generic sub numele „Staţiunea cartofului”, unde este o limitare de viteză de 50 km/h.

Pentru că viteza de deplasare cu care a fost înregistrat era cu cel puţin 50 km/h mai mare decât prevede semnul de limitare, artistul a trebuit să lase permisul de conducere pentru următoarele 90 de zile în custodia poliţiştilor tulceni.

Potrivit unor surse juridice, artistul a fost prins cu 104km/h. Permisul de conducere a fost reținut și suspendat 90 de zile și i s-a dat o amendă în valoare de 1305 lei.

Pedeapsa de 90 de zile de suspendare poate fi diminuată până la 60 de zile, cu condiţia ca vedeta să susţină un examen în acest sens.


Citește și:
IPJ Bistrița-Năsăud: Un pieton a fost lovit în localitatea Năsăud. Ce spun polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii