Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum arată Smiley după ce s-a tuns scurt. "Părul ăsta al meu este acum și de folos. Îl donez" FOTO

ro

19 Jun, 2022 12:43 2927 Marime text
Smiley în timpul unui concert Foto Facebook/ SmileySmiley și-a anunțat fanii de vineri, 17 iunie că urmează să se tundă. Decizia a fost una plină de semnificații. Artistul a precizat că donează părul pentru realizarea de peruci pentru pacienții oncologici, într-o postare pe contul său de pe Instagram:


"18.06.2022. Scrijelesc și eu, pe peretele asta de aici, data de mâine, să rămână scris: Mâine mă tund! Freza nouă, look nou, laude din stânga și din dreapta (sper), dar cel mai important este că părul ăsta al meu, care a fost subiect de discuție atâția ani, este acum și de folos. Îl donez către @fundatia_renasterea pentru realizarea de peruci pentru pacienții oncologici.




Le mulțumesc că au dat sens și valoare părului meu. Dacă aveți cum și decideți să vă tundeți, donați-vă părul în campania #bravecut a Fundației Renașterea. Sau DONAȚI bani în conturile lor, fac atât de mult bine pentru mii de persoane pândite de un mare rău. Fiți buni! Tunși, netunși, sufletul contează și poate face lumea mai bună! Hai și!", a scris Smiley pe Instagram.



Sâmbătă, 18 iunie, artistul a revenit cu o altă postare în care apare cu noul look. Fotografia a strâns până duminică dimineață aproape 66.000 de aprecieri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii