Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile şi interesele angajaţilor AJOFM Constanţa Inspectorul superior Camelia Braga, două terenuri şi un apartament (documente)

ro

08 Feb, 2017 00:00 1475 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm azi cu declaraţiile de avere şi de interese ale inspectorului superior Camelia Braga.
 
Potrivit declaraţiei de avere completate în luna iunie 2015, Camelia Braga are un teren agricol de 7,15 hectare şi un teren forestier de 1,75 hectare în Teleorman. La acestea se adaugă un apartament de 46 mp, în Constanţa. Camelia Braga conduce un automobil Opel Astra, fabricat în anul 2001. Nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. De asemenea, în declaraţia de avere aferentă anului 2014, nu apar nici credite, nici depozite bancare.
 
La rubrica „Venituri realizate“, se precizează suma de 36.700 de lei, încasată de Camelia Braga în anul 2014 de la AJOFM Constanţa. De la Primăria Constanţa, Camelia Braga a obţinut 7.200 de lei, din funcţia de asistent personal. La aceste venituri, se adaugă suma de 3.700 de lei, provenită din arenda terenului arabil din Teleorman. Potrivit declaraţiei de interese din 2015, Camelia Braga nu este asociat la la nicio societate comercială.
 
În declaraţia de avere completată în luna iunie 2016 sunt amintite cele două terenuri (unul agricol şi unul forestier) din Teleorman, apartamentul din Constanţa, dar şi automobilul Opel Astra. În anul fiscal 2015, Camelia Braga a câştigat 33.012 lei de la AJOFM Constanţa, 10.600 de lei de la Primăria Constanţa, dar şi 3.500 de lei din arenda terenului agricol din Teleorman.
 
Declaraţiile de avere şi de interese ale Cameliei Braga pot fi consultate în secţiunea „Documente“. 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii