Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:02 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile angajaţilor AJOFM Constanţa Referentul superior Nicolae Raftu are un singur imobil (documente)

ro

21 Mar, 2017 00:00 1107 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale referentului superior Nicolae Raftu.
 
Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna iunie 2015, referentul superior Nicolae Raftu deţine, împreună cu soţia sa, un apartament de 56,75 mp, dobândit în anul 2000. La rubrica „Bunuri mobile“, este amintit un automobil Audi A4, fabricat în anul 2000. În declaraţia de avere a referentului superior Nicolae Raftu nu apar bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi, credite sau depozite bancare, dar nici datorii.
 
În ceea ce priveşte veniturile realizate în anul fiscal 2014, referentul superior Nicolae Raftu a încasat 21.458 de lei de la AJOFM Constanţa. La rândul său, soţia sa a obţinut 12.000 de lei de la Casa de Pensii Constanţa. Potrivit declaraţiei de interese, acesta nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.
 
Apartamentul apare şi în declaraţia de avere completată în luna iunie, 2016. În schimb, aici nu mai este menţionat automobilul Audi A4. În anul fiscal 2015, a încasat de la AJOFM Constanţa suma de 21.384 de lei, iar soţia sa, 14.400 de lei de la Casa de Pensii Constanţa.
 
Declaraţiile de avere şi de interese ale referentului superior Nicolae Raftu pot fi consultate în secţiunea „Documente“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii