Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:53 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile angajaților AJOFM Constanța. Nu deţine terenuri, însă are două autoturisme (documente)

ro

29 Mar, 2017 19:43 2040 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale consilierului superior Ioan Tudorache.

 
Din declaraţia de avere completată în luna iunie 2014, aflăm că Sofia Tomiţă nu deţine terenuri, însă are o casă în Valu lui Traian, dobândită în 2011 prin cumpărare. De asemenea, are două autoturisme, un Ford şi un Kia, dobândite, tot prin cumpărare, în anul 1998, respectiv 2007.
 
În declaraţia de avere la care facem referire nu apar bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
 
În ceea ce priveşte veniturile realizate în anul fiscal 2013, a încasat de la AJOFM Constanţa 46.494 lei. Potrivit declaraţiei de interese, nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii