Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:09 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile angajaților AJOFM Constanța Inspectorul principal Camelia Paraschiv, două credite scadente în 2022 (document)

ro

16 Mar, 2017 19:00 1654 Marime text

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. 


Continuăm astăzi cu cele ale inspectorului principal Camelia Paraschiv. Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna iunie 2016, Camelia Paraschiv a trecut la secțiuna „Clădiri”, din declarația de avere, o locuință în suprafață de 150 metri pătrați în Eforie Sud, ca titular fiind Daniel Ciama. 

Inspectorul prioncipal Camelia  Paraschiv nu deţine automobile, terenuri, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi, depozite sau credite bancare.
Camelia Paraschiv are două credite, ambele scadente în 2022, unul în valoare de 20.000, iar celălalt în valoare de 10.000 de lei. 

În ceea ce priveşte veniturile realizate în anul fiscal 2015. Camelia Paraschiv a încasat un venit anual de 27.029 lei de la AJOFM Constanţa, în timp ce copilul ei, fiind angajat, a obținut un venit de 5.000 de lei pe cinci luni.  Potrivit declaraţiei de interese din anul 2015, Camelia Paraschiv nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.


În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Cameliei Paraschiv. 
 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii