Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile angajaţilor AJOFM Constanţa Inspectorul superior Gabriela Pârvuleţ, fără imobile, dar cu un automobil (documente)

ro

17 Mar, 2017 00:00 2522 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale inspectorului superior Gabriela Pârvuleţ.
 
Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna iunie 2016, Gabriela Pârvuleţ nu deţine nici terenuri, nici imobile. La rubrica „Bunuri mobile“, este amintit un automobil Opel, fabricat în anul 2010. În declaraţia de avere a inspectorului superior Gabriela Pârvuleţ nu apar bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi, credite sau depozite bancare.
 
În ceea ce priveşte veniturile realizate în anul fiscal 2014, Gabriela Pârvuleţ a încasat 37.004 lei de la AJOFM Constanţa. Potrivit declaraţiei de interese, aceasta nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.
 
Automobilul Opel apare şi în declaraţia de avere completată de inspectorul superior Gabriela Pârvuleţ în anul 2016. În ceea ce priveşte veniturile, în anul 2015, Gabriela Pârvuleţ a obţinut 32.926 de lei de la AJOFM Constanţa.
 
Declaraţiile de avere şi de interese ale inspectorului superior Gabriela Pârvuleţ pot fi consultate în secţiunea „Documente“.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii