Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:22 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile angajaţilor AJOFM Constanţa Inspectorul superior Emilia Stanciu, fără case şi alte bunuri (documente)

ro

24 Mar, 2017 00:00 1098 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale inspectorului superior Emilia Stanciu.
 
Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna iunie 2015, inspectorul superior Emilia Stanciu nu are nici bunuri imobile, nici bunuri mobile. În declaraţia de avere a inspectorului superior Emilia Stanciu nu apar bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi, credite sau depozite bancare, dar nici datorii.
 
În ceea ce priveşte veniturile realizate în anul fiscal 2014, inspectorul superior Emilia Stanciu a încasat în 37.042 de lei de la AJOFM Constanţa. Potrivit declaraţiei de interese, aceasta nu deţine acţiuni la nicio societate comercială. În anul fiscal 2015, a încasat de la AJOFM Constanţa suma de 39.438 de lei.
 
Declaraţiile de avere şi de interese ale inspectorul superior Emilia Stanciu pot fi consultate în secţiunea „Documente“.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii