Pentru perioada Paştelui
informaţii utile, tradiţii, program magazine
23:39 26 05 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

LauraAdamache.ro Cornulete cu crema de ciocolata

ro

06 May, 2016 09:37 1162 Marime text


Sunt foarte fragede, iar crema de ciocolata, speciala pentru dulciurile coapte, le da un gust absolut minunat. Crema se poate folosi pentru orice desert copt (tarte, biscuiti, cornuri dospite, cozonac etc.).

Cornulete cu crema de ciocolata – Ingrediente (12 bucati)

Ingrediente Aluat Cornulete

  • 275 g faina
  • 50 ml lapte
  • 1 ou mediu
  • 60 g zahar fin vanilat
  • 100 g unt moale
  • 3 g praf de copt
  • 1 varf cutit sare
  • 1 lingurita mica rasa coaja portocala

Ingrediente Crema de ciocolata pentru deserturi coapte (300 g cca)

  • 160 ml lapte
  • 50 g galbenus (2 galbenusuri mari/3 galbenusuri medii)
  • 80 g zahar
  • 15 g amidon porumb
  • 40 g cacao
  • 50 g ciocolata neagra/lapte
  • 1 lingurita rasa coaja portocala (optional)
  • 1 varf cutit sare
Modul de preparare îl puteși găsi pe LauraAdamache.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii