Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:24 24 09 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LauraAdamache.ro Cornulete cu crema de ciocolata

ro

06 May, 2016 09:37 1604 Marime text


Sunt foarte fragede, iar crema de ciocolata, speciala pentru dulciurile coapte, le da un gust absolut minunat. Crema se poate folosi pentru orice desert copt (tarte, biscuiti, cornuri dospite, cozonac etc.).

Cornulete cu crema de ciocolata – Ingrediente (12 bucati)

Ingrediente Aluat Cornulete

  • 275 g faina
  • 50 ml lapte
  • 1 ou mediu
  • 60 g zahar fin vanilat
  • 100 g unt moale
  • 3 g praf de copt
  • 1 varf cutit sare
  • 1 lingurita mica rasa coaja portocala

Ingrediente Crema de ciocolata pentru deserturi coapte (300 g cca)

  • 160 ml lapte
  • 50 g galbenus (2 galbenusuri mari/3 galbenusuri medii)
  • 80 g zahar
  • 15 g amidon porumb
  • 40 g cacao
  • 50 g ciocolata neagra/lapte
  • 1 lingurita rasa coaja portocala (optional)
  • 1 varf cutit sare
Modul de preparare îl puteși găsi pe LauraAdamache.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii