Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrea o funcţie la nivel naţional în TSD Costin Răsăuţeanu, noul preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret PSD Constanţa

ro

16 Oct, 2013 20:26 2332 Marime text

Consilierul local Costin Răsăuţeanu a fost ales, în această după amiază, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret a PSD Constanţa, funcţie ocupată până acum de deputatul Radu Babuş. Acesta din urmă a depăşit pragul de vârstă cerut de funcţia menţionată, fapt pentru care s-au impus noi alegeri. Precizăm că scrutinul de azi a avut loc în contextul în care sâmbătă se va derula, la Bucureşti, Congresul Naţional al PSD.
Costin Răsăuţeanu, consilier în cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa a fost ales cu 193 de voturi din totalul de 193 valabil exprimate. A fost unicul candidat.
Răsăuţeanu are 32 de ani şi, până acum, a fost liderul Organizaţiei Municipale de Tineret a PSD Constanţa.
Potrivit declaraţiilor sale, la Congresul TSD de sâmbătă de la Bucureşti vor participa 50 de delegaţi. Dintre aceştia, zece candidează la o funcţie în Consiliul Naţional al TSD. Răsăuţeanu aspiră, şi el, la o funcţie la nivel naţional în TSD. Este vorba despre o funcţie de vicepreşedinte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii