Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veşti noi despre Regele Mihai. Ce a declarat Principesa Margareta

ro

10 May, 2017 21:19 3720 Marime text
Principesa Margareta a României, Custodele Coroanei, a declarat miercuri presei că Regele Mihai, care se află la reședința privată din Elveția, este calm.
  
"E mai calm. Foarte calm", a spus principesa la evenimentul Garden Party organizat la Palatul Elisabeta, menționând că tatăl său a primit vizita părintelui Adrian Diaconu, protopop pentru Elveția al Bisericii Ortodoxe Române. Ea a precizat că va vorbi cu regele după eveniment și îi va aminti toate urările transmise de cei prezenți la manifestare.
 

"O să vorbesc eu cu el. Eu trebuie să fac un raport. După aceea o să îi transmit tot ce ați spus. Va fi foarte mulțumit. Și vă mulțumesc și eu", a mai spus principesa Margareta.

 
Miercuri, 10 mai, Regele Mihai I a primit, la reședința privată din Elveția, vizita părintelui Adrian Diaconu, protopop pentru Elveția al Bisericii Ortodoxe Române. Părintele Diaconu a oficiat un Te Deum pentru Regele Mihai și pentru Custodele Coroanei, urmat de o scurtă pomenire a membrilor Familiei Regale Române trecuți la cele veșnice.

Sursa Agerpres.ro

Sursa foto: Facebook/Fundatia Principesa Margareta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii