Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Se pregătea pentru „viaţa de adult”, însă o tragedie i-a curmat viaţa pe un drum din Tulcea

ro

13 Jun, 2016 10:03 4218 Marime text
Ieri, o tânără de 18 de ani, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Niculițel, județul Tulcea, într-o curbă, a pierdut controlul direcției și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.
 
În urma accidentului a rezultat decesul tinerei.
 
Se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

UPDATE 2, ora 11.05

Mesajele curg pe pagina ei de Facebook. Iată câteva dintre acestea:

„Un înger de fată, păcat, Dumnezeu să o ierte! Să-i odihnească sufletul în pace! Să o primească în Împărăţia Sa Cerească! Condoleanţe familei, rudelor şi prietenilor. Ştiu cum este să pierzi pe cineva drag, mai ales din familie. (...) Rugaţi-vă cât mai des, postiti, faceţi multe pomeniri pentru ea Dumnezeu să ne ierte pe toţi, să ajungem cu toţii îngeri, să facem parte din a 10-a ceată de Sfinţi Îngeri şi Să-i slujim şi să-i cântăm în vecii vecilor!”
„Dumnezeu să te odihnească în pace, le doresc multă putere părinţilor să treacă cu bine peste această încercare grea! Păcat de tinereţea ei...”
„Dumnezeu să te odihnească în pace! Păcat că noul drum al tău, drumul spre o nouă viaţă la care visai, a avut un traseu nebănuit! Sper că Dumnezeu va avea grijă de tine şi vei deveni unul din îngerii Lui! Condoleanţe familiei!”


UPDATE 1, ora 10.50
 
Tânăra care şi-a pierdut viaţa într-un mod tragic se numeşte Andreea Paraschiv şi este din Buzău. Părinţii ei sunt de profesie poliţişti de frontieră. Astăzi, ar fi trebuit să susţină prima probă de la examenul de Bacalaureat.

În urmă cu doar câteva zile, scria în mediul online despre cât este de fericită. 
„Iată că a venit şi ziua absolvirii... Parcă ieri plecăm cu mama de mâna spre clasa I. Cu mii de emoţii şi aşteptări am plecat atunci la drum şi cu la fel de multe emoţii închei acest drum astăzi. Au trecut repede toţi aceşti ani, cu bune, cu rele, am cunoscut o mulţime de oameni, am învăţat multe lucruri, am ras, am plâns, am trăit fiecare clipă şi sentiment la intensitate maximă. În tot acest timp am descoperit cine sunt, ce pot face, m-am maturizat... Iar acum sunt la capăt de drum, cu milioane de vise în buzunar, cu lacrimi în ochi, cu zâmbetul pe buze şi cu un amalgam de sentimente în suflet. De astăzi pot spune că nu mai sunt copil, acum încep responsabilităţile, lupta pentru a ajunge acolo unde îmi doresc şi muncă pentru a clădi un viitor frumos. A venit momentul să îmi iau viaţă în mâini şi să o modelez singură. Fiecare greşeală, fiecare reuşită, fiecare regret sau mulţumire sunt ale mele, sunt rodul acţiunilor şi deciziilor mele de acum înainte. Sunt atât de mândră că am ajuns până aici şi că am realizat atât de multe în tot acest timp. Mi-am făcut părinţii mândrii, prietenii, profesorii care m-au îndrumat, m-au susţinut şi au crezut în mine. Fără ei nu aş fii reuşit să fiu cine sunt astăzi şi de fiecare dată când voi avea ocazia voi spune cât de recunoscătoare le sunt pentru asta. Când nimeni nu credea în mine, nici măcar eu, ei au făcut-o şi m-au determinat să lupt şi să reuşesc mereu să materializez ceea ce îmi propun.
Am atâtea emoţii, îmi e atât de teamă şi totuşi sunt atât de fericită. E un nou început, un nou drum, un drum spre o nouă viaţă... Viaţa de adult!”, scria, pe Facebook, tânăra.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii