Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:43 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri cercetaţi pentru mai multe furturi din locuinţe

ro

10 Feb, 2015 11:46 917 Marime text
Poliţiştii din Cernavodă au identificat doi tineri de 16 şi 23 de ani, din localitate, care, prin escaladarea ferestrei au pătruns de două ori într-o locuinţă, în nopţile de 3 spre 4 februarie şi 5 spre 6 februarie, sustrăgând suma de 900 lei şi 3 telefoane mobile. Prejudiciul total  cauzat se ridică la suma de 1.400 de lei.

Cei doi sunt cercetaţi pentru furt calificat în formă continuată şi complicitate la furt calificat, totodată, fiind recuperate cele trei telefoane mobile, reclamate ca sustrase.
 
De asemenea, ieri, poliţiştii din Hârşova au fost sesizaţi de către un localnic, despre faptul că, în perioada decembrie 2014-09.02.2015, persoane necunoscute au pătruns, prin efracţie, în apartamentul pe care acesta îl deţine pe strada Plantelor, iar din interior au sustras două televizoare, un covor şi o butelie de aragaz, toate în valoare de 500 lei.
 
În urma cercetărilor, oamenii legii au identificat două persoane din localitate ca fiind principalii suspecţi în cauză.
 
Bunurile au fost recuperate în proporţie de 50% şi restituite persoanei vătămate. Cercetările se continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor săvârşirii faptei, urmând a fi făcute propuneri legale corespunzătoare, prin unitatea de parchet competentă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii