Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Țigări de contrabandă depistate de inspectorii antifraudă într-o furgonetă înmatriculată în județul Constanța oprită în trafic. Șoferul a fost reținut

ro

21 Nov, 2017 14:40 2983 Marime text
Luni, 20 noiembrie 2017, inspectorii antifraudă fiscală au oprit în trafic o furgonetă (VW Caddy) cu numere de Constanța, în care se transportau 13.500 de pachete de țigări, fără documente de proveniență, susceptibile a fi contrafăcute, inscripționate cu însemnele unor mărci cunoscute.
 
Țigările, cu o valoare de piață de aproximativ 156.000 de lei, au fost indisponibilizate și predate Serviciului de Investigare a Criminalitații Economice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița, în vederea continuării cercetărilor.
 
Agenția Națională de Administrare Fiscală, prin Direcția Generală Antifraudă Fiscală și Direcția Generală a Vămilor desfășoară împreună cu Inspectoratul General al Poliției Române și al Poliției de Frontieră o acțiune comună de combatere a traficului de bunuri fără documente legale de proveniență.

Din 4 noiembrie, data începerii acțiunii, inspectorii antifraudă, împreună cu politiștii, au verificat 42.781 de mijloace de transport marfă și au reținut 13 autovehicule care transportau tigarete fără acte de proveniență. 

UPDATE: 

Polițiștii din Ialomița, împreună cu inspectorii antifraudă din cadrul A.N.A.F. au ridicat 270.000 de țigarete fără acte de proveniență, de la un bărbat care le transporta cu o autoutilitară. Cel în cauză a fost reținut.
 
Activitatea face parte din acțiunea desfășurată de Inspectoratul General al Poliției Române împreună cu Agenția Națională de Administrare Fiscală, și Poliția de Frontieră, pentru combaterea traficului de bunuri fără documente legale de proveniență.
 
La data de 20.noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița și inspectorii antifraudă din cadrul Direcției Generale Antifraudă Fiscală și Direcția Generală a Vămilor au oprit pentru control în trafic, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 42 de ani, din Constanța.
 
În urma controlului, în habitaclul autoutilitarei, au fost găsite și ridicate 270.000 de țigarete fără banderole fiscale.
 
Țigaretele, în valoare de aproximativ 156.000 de lei, purtau însemnele unor mărci cunoscute, însă sunt succeptibile a fi contrafăcute.
 
Totodată, polițiștii au luat măsura indisponibilizării autoutilitarei depistate în trafic și folosită la săvârșirea faptei.
 
În urma administrării probatoriului, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 21 noiembrie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești, cu propunerea luării unei măsuri preventive.
 
Activitatea face parte din acțiunea desfășurată de Inspectoratul General al Poliției Române împreună cu Agenția Națională de Administrare Fiscală și Poliția de Frontieră, pentru combaterea traficului de bunuri fără documente legale de proveniență.
 
De la data începerii acțiunii, 4 noiembrie a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice și inspectorii antifraudă au controlat fizic 42.781 de mijloace de transport de marfă si au reținut 13 autovehicule care transportau tigarete fără acte de provenie

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii