Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța Se oprește apa caldă într-o zonă din municipiu. Iată consumatorii afectați

ro

20 May, 2024 17:54 713 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Pentru realizarea acestor lucrări nu se va putea furniza apă caldă de consum la următorul punct termic: PT 51 (Bulevardul Tomis, bl. 5B) începând din dimineața zilei de 21.05.2024.
     
Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare din Municipiul Constanța-Etapa II”, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale pe racordul Punctului Termic, transmite un comunicat din partea Termoficare Constanța.
 
Pentru realizarea acestor lucrări nu se va putea furniza apă caldă de consum la următorul punct termic: PT 51 (Bulevardul Tomis, bl. 5B) începând din dimineața zilei de 21.05.2024.
 
Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 12h ore, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta SRL.
 

„În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.
 
Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestui punct termic.
 
Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări.
 
Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele dumneavoastră, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.


 
Vă mulțumim de înțelegere!
 
TERMOFICARE CONSTANȚA - Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792, pentru informații și intervenții”, a încheiat sursa citată.Citește și:
Revine apa caldă într-o zonă din Constanța. Vezi unde
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii