Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Consiliul Local al Comunei Aliman investește în întreținerea drumului comunal DC51 Aliman-Dunăreni (DOCUMENT)

ro

20 May, 2024 21:25 530 Marime text

 
  • Firma câștigătoare este Hestia Construcții Montaj SRL.
     
Consiliul Local al Comunei Aliman, județul Constanța, a atribuit un contract privind întreținerea drumului comunal DC51 Aliman-Dunăreni.

Potrivit site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată este de 275.999,58 lei.

Firma câștigătoare este Hestia Construcții Montaj SRL.

Despre Hestia Construcții Montaj SRL

Societatea Hestia Construcții Montaj SRL a fost înființată în anul 2010, are sediul în municipiul Constanța, strada Pescarilor, nr. 20 și se ocupă de „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați sunt Țiței Alina și Țiței Paul, cel din urmă fiind și administrator. 

Țiței Alina mai este asociat la Instal Fix SRL, iar Țiței Paul mai este asociat și administrator la Instal Fix SRL și Olimp Summer Village SRL și asociat la Agave Turism Palaz SRL.

Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Hestia Construcții Montaj SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 9.209.549 lei, cu un profit de 620.321 lei, la 15 angajați.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Cumpărări directe Constanța: Liceul „Regele Carol I” Ostrov cumpără lemn de foc esență tare (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii