Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă Tulcea ​1250 pachete de țigări de contrabandă descoperite de polițiștii de frontieră în cabina comandantului unei nave, pe canalul Sulina (FOTO)

ro

04 Nov, 2023 11:20 769 Marime text
Sursă foto: Garda de Coastă
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit și ridicat 1250 pachete de țigări de contrabandă, ascunse în cabina comandantului unei nave care a intrat în țară pe canalul Sulina.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit și ridicat 1250 pachete de țigări de contrabandă, ascunse în cabina comandantului unei nave care a intrat în țară pe canalul Sulina, transmite un comunicat din partea Gărzii de Coastă.

În ziua de 3 noiembrie 2023, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, împreună cu lucrători din cadrul Capităniei Sulina și Biroului Vamal de Frontieră Sulina, au efectuat controlul specific de frontieră asupra unei nave, pavilion Liban, având la bord un număr de 22 membri de echipaj.

Cu această ocazie, procedând la controlul fizic al navei, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse și nedeclarate 1250 pachete de țigări fără timbru accizabil, în cabina comandantului.
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării și introdusă în camera de corpuri delict a Gărzii de Coastă, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Garda de Coastă: 83 kilograme de pește provenit din braconaj și 481 metri de plase descoperite de polițiștii de frontieră la Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii