Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură de țigări de contrabandă în Reșița! (FOTO)

ro

16 Oct, 2023 08:01 875 Marime text

Aproape 160.000 de țigarete, indisponibilizate de polițiști! 

La data de 14 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Caraș-Severin, împreună cu polițiști de la Biroul Rutier și Biroul de Ordine Publică - Poliția Municipiului Reșița, au depistat pe D.N. 58, la intrare în municipiul Reșița, un autoturism, condus de un bărbat, de 35 de ani, din județul Suceava, în puntea căruia au fost descoperite aproape 8.000 de pachete de țigarete, de diferite mărci, fără timbru fiscal.

Cele 159.720 de țigarete, cu o valoare de aproximativ de 150.000 de lei, susceptibile a proveni din activități de contrabandă, au fost indisponibilizate de polițiști, în vederea confiscării.

De asemenea, autoturismul folosit la comiterea faptei a fost ridicat, în vederea confiscării, transmite Poliția Română,

Polițiști au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs fapta.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, a mai punctat sursa citată. 


 Citește și:

Știri Constanța.Ce au găsit inspectorii vamali la controlul unei nave sub pavilion Tanzania (FOTO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii