Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferul care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni, prins cu ajutorul utilizatorilor de Facebook, a fost eliberat

ro

27 Aug, 2016 21:48 2282 Marime text
Şoferul care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni, în Capitală, a fost prins cu ajutorul utilizatorilor Facebook. Este vorba despre un tânăr care nu avea permis de conducere. Totul după ce, celebrul poliţist Marian Godină a postat pe pagina personală un mesaj prin care le-a cerut cunoscuţilor să distribuie fotografiile cu autoturismul care a provocat accidentul.

Un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a decis cercetarea în stare de libertate, fără vreo măsură preventivă, a tânărului de 23 de ani care conducea fără permis şi a produs un accident mortal după care a fugit. Tânărul, care şi-a recunoscut faptele, a fost prins, vineri seară, cu ajutorul informaţiilor primite pe Facebook, inclusiv după ce poliţistul - scriitor Marian Godină a lansat un apel public pentru ca oamenii care pot da detalii să anunţe Poliţia.

Procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a decis cercetarea în stare de libertate, fără să fie instituită vreo măsură preventivă mai blândă cum ar fi controlul judiciar. De altfel, în timpul audierilor, tânărul a recunoscut că a condus deşi nu are permis şi că a fugit de la locul accidentului, arată surse din cadrul anchetei.
 
Citeşte şi … Utilizatorii Facebook l-au ajutat pe Marian Godină să-l găsească pe autorul unui accident mortal
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii