Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săptămâni pline de activităţi pentru elevii de la pentru Liceului Tehnologic „Ion Bănescu” din Mangalia

ro

22 May, 2014 11:38 2149 Marime text
Săptămâni pline pentru Liceului Tehnologic „Ion Bănescu” din Mangalia. După ce desfăşurat acţiuni de voluntariat în Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV), liceeni de la „Ion Bănescu” îi invită pe cei care vor să le devină colegi din toamnă, dar nu numai, la „Ziua Porţilor Deschise”.
Dacă începând luni, 12 mai, tinerii s-au alăturat voluntarilor sub coordonarea naţională a Pro Vobis - Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat în desfăşurarea de acţiuni, pe 22 şi 23 mai, ei organizează alături de conducerea şcolii evenimentul „Ziua Porţilor Deschise“.
Ediţia de anul acesta a SNV s-a desfăşurat sub sloganul „Recreează-te prin voluntariat!”, pentru a reflecta faptul că voluntariatul ne transformă ca oameni şi ca societate şi, în acelaşi timp, ne oferă trăiri şi experienţe pozitive de viaţă. Pentru a celebra voluntariatul, pe parcursul săptămânii 12-18 mai 2014, elevi, cadre didactice, părinţi din cadrul Liceului Tehnologic „Ion Bănescu” din Mangalia au desfăşurat o serie de activităţi, precum: „De azi, renunţ la fumat!” – campanie de combatere a fumatului; „Voluntariat prin sport” – competiţie sportivă cu scop caritabil; „Adolescenţi harnici şi gospodari” – activitate de ecologizare, plantare de flori şi arbuşti.

De asemenea, Liceul Tehnologic „Ion Bănescu” Mangalia organizează, în perioada 22-23.05.2014, „Ziua Porţilor Deschise”.
Cu această ocazie, în intervalul orar 8.00-15.00, porţile şcolii vor fi deschise pentru elevi, părinţi, cadre didactice din toate şcolile gimnaziale din oraşul Mangalia şi din zona limitrofă.
Aceştia vor putea vizita cabinetele, laboratoarele, sălile de curs, atelierele liceului, se vor putea informa în legătură cu oferta educaţională a liceului pentru anul şcolar 2014-2015, dar şi în legătură cu proiectele şi activităţile educative extraşcolare în care sunt implicaţi elevii Liceului Tehnologic „Ion Bănescu” sub coordonarea cadrelor didactice din şcoală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii