Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre a petrecut Paştele făcând sport

ro

22 Apr, 2014 17:52 3290 Marime text
Radu Mazare, primarul municipiului Constanţa a fost întrebat, azi, când s-a prezentat la IPJ Constanţa, cum a petrecut sărbătorile pascale. Acesta a spus că a făcut sport şi că nu este o persoană care să facă excese culinare de sărbători.

"M-am dat pe lacuri, pe bălți, înspre Periboina. M-am dat o oră și jumătate, senzație a fost, a fost prima oară când m-am dat cu zmeul anul ăsta. La mine Paștele nu a însemnat niciodată o bucurie a burții. Mi-au făcut cozonaci, dar asta nu înseamnă că am îndesat în mine atâta cozonac. Cred că e mai mult o bucurie spirituală. Știți că nici de Crăciun, nici de Paște, nu sunt de ăsta să mănânc foarte mult", a afirmat Mazăre.

Azi, la Constanţa au avut loc trei percheziţii DNA la domiciliile unor persoane cunoscute ca fiind apropiate ale edilului şef. Descinderile au fost făcute în dosarul în care Radu Mazăre este cercetat de DNA, sub control judiciar, pentru luare de mită, alături de omul de afaceri israelian Avraham Morgenstern care i-ar fi oferit 175.000 de euro pentru facilitarea câştigării licitaţiei de construire a locuinţelor sociale din campusul "Henri Coandă".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii