Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi detalii privind accidentul în care a fost implicat poliţistul de la Constanţa Ce a declarat Natalia Mateuţ, care se afla în maşină

ro

20 Jul, 2011 12:06 1612 Marime text

images.jpgUn poliţist pe motocicletă al Serviciului de Poliţie Rutieră Constanţa a ajuns în spital, cu fractură de coloană vertebrală, după ce a încercat să oprească luxosul Mercedes S Klasse, condus "impulsiv", duminică după-amiază, pe drumul dinspre mare spre Bucureşti, de către Beniamin "Beny" Ţânţaş.

El era însoţit de prietena sa, fotomodelul Natalia Mateuţ. Beny, 34 de ani, este fiul unui cunoscut om de afaceri din Satu Mare, Vasile Ţânţaş, care s-a făcut remarcat la congresul PDL din primăvară prin etalarea unei limuzine Bentley albă. Mai mulţi fii ai lui Ţânţaş au ajuns cunoscuţi prin aventurile lor de mare viteză de pe şosele, unul dintre ei provocând un accident în urma căruia un om a murit.

Cu toate acestea, Beny Ţânţaş nu poate fi deocamdată nici măcar amendat pentru vreo încălcare a regulamentului rutier. Singura probă împotriva sa, în afară de declaraţiile unor şoferi martori, este declaraţia poliţistului spitalizat, pe care colegii săi nu au putut să o obţină, pentru că acesta a suferit o amnezie temporară, cauzată de impactul violent. Ţânţaş nu are o răspundere penală în acest accident, pentru că poliţiştii au stabilit că nu a existat un impact între motocicleta de la Rutieră şi Mercedesul lui Ţânţaş. Totuşi, poliţiştii îl consideră pe Beny Ţânţaş "autorul moral" al acestui accident.

Poliţistul Georgian Dobrilă, 30 de ani, a fost detaşat de la 1 iulie, pentru perioada sezonului estival, de la Poliţia Rutieră Brăila la cea a judeţului Constanţa, pentru a supraveghea traficul aglomerat din zona litoralului. Duminică după-amiaza, el se afla în misiune pe motocicleta sa, pe sensul de mers dinspre Constanţa spre Bucureşti, între localităţile Castelu şi Medgidia, în zona denumită Fruvimed.

Sursa: http://www.mediafax.ro/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii