Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Niciun loc liber pe litoral! Peste 200.000 de turiști se află în minivacanța de Sfânta Maria la malul mării

ro

15 Aug, 2016 08:39 2490 Marime text
Potrivit estimărilor hotelierilor din stațiunile de pe litoral, peste 200.000 de mii de persoane au luat cu asalt plajele de la malul Mării Negre în minivacanța prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.
 
Patronii de hoteluri își freacă mâinile de satisfacție, căci nu mai au niciun loc liber de cazare. Conform unor estimări citate de presa centrală, acesta a fost cel mai profitabil sfârșit de săptămână de vara aceasta pentru antreprenorii din turismul românesc.
 
Cele mai aglomerate destinații au fost, firește stațiunile Mamaia și Vama Veche, unde sezonul estival s-ar putea prelungi până în prima lună de toamnă calendaristică.
 
Astăzi, pe falezele din Constanța și Mangalia, miile de turiști care s-au înghesuit la mare vor asista la festivitățile dedicate Zilei Marinei Române. De la ora 10:00, pe esplanada de la Comandamentul Flotei din Constanța au loc primele manifestații festive, la care va lua parte inclusiv președintele Klaus Iohannis. De la ora 12:00, în Portul Tomis încep jocurile marinărești, iar evenimentele consacrate Zilei Marinei vor continua până diseară, la ora 20:00.
 

Citește și: Ziua Marinei-program complet: Salve de tun, dansul remorcherelor, zeul Neptun, sirene, demonstrații militare, retragere cu torțe

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii