Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minivacanță Sfânta Maria Turiștii din Israel, coadă impresionantă la telegondola din Mamaia (VIDEO)

ro

11 Aug, 2023 12:42 1013 Marime text
Sursă foto-video: Corina Martin
  • Turiștii care vor să se dea cu telegondola din Mamaia trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.
 
Turiștii care vor să se dea cu telegondola din Mamaia trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.
 
Asaltul de turiști din Israel de pe litoralul românesc cu ocazia minivacanței de Sfânta Maria aduce o coadă impresionantă la telegondolă.


 
Reamintim programul din Constanța cu ocazia Zilei Marinei:
 
Centrul de greutate al manifestărilor organizate de Forțele Navale Române, pentru sărbătorirea Zilei Marinei Române, va fi marți, 15 august, la Constanța, unde marinarii militari vor prezenta, după o absență de patru ani, Exercițiul demonstrativ întrunit „Forțele Navale Române 2023”, pe scena maritimă din fața Comandamentului Flotei.
 
Seara zilei de 15 august se va încheia cu retragerea cu torțe a marinarilor și cu un spectacol de artificii și de drone, oferit de Primăria Municipiului Constanța. Formația muzicală a Forțelor Navale, condusă de colonel Cornel Ignat, va susține un mini-concert de piese din repertoriul marinăresc pe faleza Cazinoului din Constanța, în intervalul orar 20.00 - 20.30, după care marinarii se vor retrage cu torțe pe itinerariul Cazino - Faleză - Comandamentul Flotei - strada Remus Opreanu - Piața Ovidiu, unde Muzica Militară a Forțelor Navale își va continua reprezentația.
 
La ora 22.45, spectatorii prezenți în Piața Ovidiu sunt invitați de Primăria Municipiului Constanța să urmărească un spectacol de artificii și de drone, care marchează finalul celei de-a 121-a aniversare a Zilei Marinei Române.


Citește și:
MApN, anunț important despre programul de Ziua Marinei la Constanța! Detalii despre fiecare eveniment organizat pe litoral
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii